LEIDEN,
19
april
2021
|
15:55
Europe/Amsterdam

Heineken® viert veerkracht tijdens lockdown met nieuwe campagne ‘We’ll meet again’

Vandaag lanceert Heineken® een nieuwe wereldwijde campagne, ‘We’ll Meet Again’, waarmee de veerkracht en creativiteit van mensen in deze periode wordt gevierd. Het is een ode aan iedereen die, veilig vanuit huis, een manier heeft gevonden om de spirit van het nachtleven levend weten te houden.

 

We’ll meet again is te zien op YouTube en komt precies één jaar na de eerste #SocializeResponsibly uiting ‘Ode to Close en is bedoeld als support voor consumenten wereldwijd. In de nieuwste video in deze reeks wordt met een knipoog stilgestaan bij de behoefte aan sociale contacten en de vibe van het nachtleven. De campagne laat zien dat van het alledaagse in het leven toch iets onverwacht feestelijks te maken is. Door in je galajurk de hond uit te laten, met glitter en glamour het vuilnis buiten te zetten of in je beste outfit naar de supermarkt of de wasserette te gaan. Onder begeleiding van de iconische song ‘We’ll meet again’ houden we de moed erin met de wetenschap dat mooie tijden weer zullen herleven.

De video is geregisseerd door prijswinnend filmmaker François Rousselet en geschoten in Barcelona, uiteraard binnen alle geldende COVID-19 richtlijnen. "Dat was nog best een uitdaging", zegt François. "Maar met de nodige vindingrijkheid zijn we erin geslaagd om een mooie lichtvoetige hommage te maken aan ieders creativiteit en veerkracht. Het was een geweldig project om aan te mogen werken".

“Bij Heineken® is het ons doel om verhalen te vertellen die mensen over de hele wereld raken. Toen we meer dan een jaar geleden ‘Ode to Close’ lanceerden, zat de wereld op slot en was onze boodschap gericht op de veiligheid van onze consumenten: ga sociaal en verantwoord met elkaar om. Met ‘We’ll meet again’ speelt de campagne in op het collectieve gevoel van alledaagse momenten, door ervaringen uit het echte leven te laten zien waar bijna iedereen zich mee kan identificeren. Waarbij veerkracht en verbeeldingskracht worden gevierd met een duidelijke boodschap van hoop voor de toekomst" aldus Bram Westenbrink, Heineken® Global Senior Director.

Bruno Bertelli, Global CCO van @PublicisWW CEO van Publicis Italy: "de lockdown en maatregelen zijn in ieder land anders. Maar de behoefte om via sociale momenten met elkaar verbonden te zijn zoals in het nachtleven is uniform. Die snaar hebben we proberen te raken. Met het gevoel van niet opgeven, veerkracht en positiviteit die je overal ter wereld tegenkomt".

Boilerplate

About HEINEKEN:

HEINEKEN is the world's most international brewer. It is the leading developer and marketer of premium beer and cider brands. Led by the Heineken® brand, the Group has a portfolio of more than 300 international, regional, local and specialty beers and ciders. We are committed to innovation, long-term brand investment, disciplined sales execution and focused cost management. Through "Brewing a Better World", sustainability is embedded in the business.

 

HEINEKEN has a well-balanced geographic footprint with leadership positions in both developed and developing markets. We employ over 85,000 employees and operate breweries, malteries, cider plants and other production facilities in more than 70 countries. Heineken N.V. and Heineken Holding N.V. shares trade on the Euronext in Amsterdam. Prices for the ordinary shares may be accessed on Bloomberg under the symbols HEIA NA and HEIO NA and on Reuters under HEIN.AS and HEIO.AS. HEINEKEN has two sponsored level 1 American Depositary Receipt (ADR) programmes: Heineken N.V. (OTCQX: HEINY) and Heineken Holding N.V. (OTCQX: HKHHY).

 

Most recent information is available on HEINEKEN's website: www.theHEINEKENcompany.com and follow us on Twitter via @HEINEKENCorp.

 

Press Enquiries: please email - heinekenglobalpr@edelman.com