Amsterdam,
21
maart
2017
|
14:50
Europe/Amsterdam

The Heineken Bakery wegens groot succes een dag langer open

The Heineken Bakery aan de Vijzelgracht in Amsterdam blijft een dag langer open voor bezoekers. Door het overweldigende enthousiasme, dat zich opvallend uit in wachtrijen voor de deur van de bakkerij, heeft Heineken besloten om de deuren ook woensdag 22 maart te openen van 11.00 tot 18.00 uur.

“Ik ben ontzettend verrast door het succes. Heineken fans uit het hele land komen speciaal naar Amsterdam om het brood gemaakt met het geheime en unieke ingrediënt van de brouwer - Heineken A-gist - te proeven. Geweldig dat we morgen nog meer liefhebbers kunnen ontvangen in The Heineken Bakery!”
Meester Boulanger Mark Plaating

De broden in The Heineken Bakery worden verkocht voor de toegankelijke prijs van €2 per stuk. De volledige opbrengst wordt geschonken aan de Nederlandse Bakkersgilde.

The Heineken Bakery zal vandaag nog te bezoeken zijn tot 21.00 uur en woensdag 22 maart van 11.00 tot 18.00 uur aan de Vijzelgracht 37hs in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op http://www.heineken.com/nl/Heineken-Bakery.

NOOT AAN DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Corporate Affairs van HEINEKEN Nederland, Lisa van der Heijden: Lisa.vanderheijden@heineken.com of +31 (0)6 26240423.