Amsterdam,
09
februari
2018
|
11:58
Europe/Amsterdam

Kijk aankomende weken alle Nederlandse wedstrijden in de Holland Heineken Hoek

Tijdens de Spelen is het Amsterdamse café dé plek waar oranjesuccessen gevierd kunnen worden

Amsterdam, 9 februari 2018 –  Om het Oranjegevoel optimaal te kunnen ervaren zullen alle wedstrijden tijdens de Spelen in de Holland Heineken Hoek worden uitgezonden. Nu kunnen ook thuisblijvers optimaal meegenieten van de spannende wedstrijden van onze Nederlandse sporters. Op het Leidseplein in Amsterdam zal het Oranjegevoel volledig tot uitbarsting komen en zullen Nederlandse sportsuccessen samen worden gevierd. En natuurlijk kan daarop geproost worden met een Heineken biertje!

David Lette, Marketing Directeur Heineken: “Tijdens een Europees- of Wereldkampioenschap voetbal staan we allemaal in de kroeg om samen te kijken naar spannende wedstrijden. Dat gevoel, het échte oranjegevoel, willen we nu ook tijdens de Spelen creëren. Niet alleen in Zuid-Korea, maar juist ook in Nederland. De Heineken Hoek is dan ook dé plek voor oranje supporters. Alle momenten waarop Nederlanders zullen strijden tijdens de belangrijkste wedstrijden van hun leven kunnen op groot scherm worden bekeken onder het genot van Nederlandse en Koreaanse hapjes en natuurlijk een verfrissend Heineken biertje. We hopen hiermee veel mensen samen te brengen zodat we onze sporters ook vanuit Nederland volop kunnen steunen!”

Van 9 t/m 25 februari is iedereen welkom in de Holland Heineken Hoek, in het centrum van Amsterdam, om samen – hopelijk – veel Oranje sportsuccessen te vieren. De Holland Heineken Hoek is iedere dag van 10:00 uur tot laat geopend en is gratis toegankelijk.