Amsterdam,
05
juni
2019
|
12:10
Europe/Amsterdam

Johan Cruijff ArenA decor van grootste Afterwork by Heineken®

Samenvatting

Afterwork by Heineken® is dé borrel waar mensen na hun werkdag proostend samenkomen, in de mooiste horecazaken in verschillende grote steden. Op vrijdag 21 juni strijkt Afterwork by Heineken voor een speciale editie neer in de Johan Cruijff ArenA. Op de eerste dag van de zomer is ‘de middenster’ op het ArenA-veld de plek waar Amsterdams trots gevierd wordt.

Unieke afsluiting van de werkweek: proosten met 4000 man op de middenstip

Heineken en de Johan Cruijff ArenA slaan de handen ineen om de grootste Afterwork by Heineken tot dusver te realiseren. Tijdens deze speciale editie op vrijdag 21 juni wordt op het legendarische veld van de Johan Cruijff ArenA de zomer afgetapt. Heineken verandert de middenstip van de Johan Cruijff ArenA in de ‘middenster’ door daar een unieke bar te plaatsen.

Amsterdams trots

De Mokumse trots wordt groots uitgedragen en dus zijn Amsterdammers de sterren van de avond. Zij betreden het veld via de kleedkamers, de officiële spelersingang en de groene loper naar de bar. Op het veld wordt Amsterdam gevierd door bekende lokale horecapartners die onderdeel uitmaken van het Amsterdamse nachtleven, waaronder De Tulp, Paradiso, Chicago Social Club, Chin Chin Club, Café Nol en Disco Dolly. Zij stagen allemaal een uur het podium met hun favoriete clubavond. Amsterdamse nachtburgemeester Chamireaux MC treedt op als host.

“De Johan Cruijff ArenA is een bijzondere plek in de stad. Hier kun je zowel sport en concerten als andere grote evenementen beleven”, aldus Marc Jitta, horeca directeur Heineken Nederland. “Sinds de start van onze samenwerking in 2017 hebben we gezamenlijk al veel mooie mijlpalen gerealiseerd in duurzaamheid, activatie en fan-experience. Afterwork by Heineken mogen we daar nu aan toevoegen. Dit is een reizende borrel georganiseerd door Heineken en horeca ondernemers waarbij we mensen na werktijd samenbrengen in de mooiste horecazaken van Nederland. Het is een samensmelting van het merk, de horeca locatie, muziek, entertainment en de mensen uit de stad. We organiseren nu samen met de Johan Cruijff ArenA de grootste editie tot dusver met maar liefst 4000 Amsterdammers. Daar ben ik trots op en ik kijk er dan ook met veel plezier naar uit.”

Afterwork by Heineken

Afterwork by Heineken is dé borrel waar je kunt proosten op het einde van de werkdag en wordt onder andere georganiseerd bij horecapartners van Heineken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en binnenkort ook in Leiden. De Afterwork by Heineken editie in de Johan Cruijff ArenA is voor zo’n 4000 bezoekers gratis toegankelijk. Dat veel Amsterdammers naar deze editie uitkijken is te zien aan het aantal reacties, inmiddels is de gastenlijst volledig gevuld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Persaccreditatie kan ingediend worden t/m 19 juni 2019 via:

Lisa.vanderheijden@heineken.com

Bekijk ook:

https://afterwork.heineken.com

https://www.instagram.com/afterworkbyheineken/

Agenda Afterwork by Heineken - zomer 2019

6 juni: Ping Pong Club, Utrecht

13 juni: Boterwaag, Den Haag

27 juni: By Jarmusch & Alfredo’s Taqueria, Rotterdam

3 juli: Rotterdamse Kost, Rotterdam

25 juli: Secret Village – Reguliersdwarsstraat, Amsterdam