Zoeterwoude,
08
juni
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

IJskoud op pad deze zomer met de Heineken® Coolbag

Zoeterwoude, 8 juni 2017 - Een heerlijk dagje op het strand vertoeven of een warme zomerse avond met vrienden in het park doorbrengen en geen grote koelbox mee willen slepen? Heineken® introduceert de Heineken® Coolbag: een comfortabele koeltas waar je mee gezien kan worden deze zomer en jou dat heerlijke verfrissende en verkoelende Heineken-moment bezorgt. Want zeg nu zelf: bier is ijskoud toch het allerlekkerst? De Heineken Coolbag is vanaf maandag 12 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack blik.   

De zomer biedt ideale momenten om vrienden en gezelligheid met een verfrissend biertje te combineren. Heineken heeft dankzij zijn unieke A-gist de heerlijk verfrissende smaak, die het beste naar voren komt wanneer het bier ijskoud is. Met de nieuwe Heineken Coolbag hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en kun je cool, snel en flexibel op pad! Drink jouw Heineken nu altijd koud, waar je ook bent.

Tas pas cool!

De Heineken Coolbag is van alle gemakken voorzien. Naast dat jouw Heineken bier goed gekoeld blijft, zit er aan de voorzijde van de koeltas een fietslampje in de vorm van de rode Heineken-ster en vind je een handige opener aan de tas. De Heineken Coolbag is vanaf maandag 12 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack blik voor €9,99.

Kijk voor meer informatie op https://www.heineken.com/nl/Campagnes/heineken-coolbag.